etw

Robot Belgium

Just another SeoBureau site

Er gaat niets boven het nemen van een duik in uw eigen bovengronds zwembad. Maar zoals elke eigenaar van een bovengronds zwembad u kan vertellen, komt er bij het bezit van een zwembad meer kijken dan alleen het vullen met water en erin duiken.

Productgids: Accessoires voor bovengrondse zwembaden
Zwembadbezit gaat ook over het kiezen van de juiste apparatuur om uw zwembadoppervlak brandschoon te houden en uw zwembadwater gezond en sprankelend schoon. Het gaat er ook om accessoires te kiezen die uw zwembad beschermen en een veilige ervaring voor de zwemmers garanderen.

Bent u pas eigenaar van een zwembad? Weet u niet zeker wat u nodig hebt voor uw bovengronds zwembad? In deze gids nemen we een diepe duik in de “must haves” accessoires voor elke bovengrondse zwembadeigenaar.

In het algemeen vallen de meeste accessoires voor bovengrondse zwembaden in drie basiscategorieën:

Onderhoud van het zwembad: Dit omvat items zoals automatische zwembadreinigers / stofzuigers, skimmers, en andere items die helpen om uw bovengronds zwembad vrij van vuil en puin te houden.
Watercirculatie: Om uw water schoon en gezond te houden, heeft u een systeem nodig met artikelen zoals een filter om onzuiverheden te verwijderen, een verwarming om de juiste temperatuur te handhaven en een skimmer om vuil te helpen verwijderen.
Veiligheidsbehoeften: Als verantwoordelijke zwembadeigenaar moet u ervoor zorgen dat u over de nodige uitrusting beschikt om de veiligheid van de zwemmers te garanderen. Items zoals ladders en zwembadafdekkingen zullen helpen ervoor te zorgen dat uw bovengronds zwembad een veilige, leuke plek is.
Zwembad Ladder
Automatische zwembadreinigers/stofzuigers
Filter en pompsysteem
Verwarmer
Zwembadverlichting
Skimmer
Liners
Voeringkussen
Afdekking
Bovengronds zwembad ladder
KOST: $$-$$
WAAROM U HET NODIG HEEFT:
Veiligheid en toegankelijkheid. De meeste bovengrondse zwembaden worden geleverd met ladders, maar u krijgt een hogere kwaliteit als u een aparte koopt.

WAAR MOET U OP LETTEN:
Stevige constructie (denk: roestvast roestvrij staal of UV-beschermd plastic); anti-slip oppervlakken; leuningen voor extra veiligheid.

Bovengrondse Zwembad Ladder
De meeste bovengrondse zwembaden worden geleverd met ladders, maar geloof ons als we zeggen dat het de moeite waard is om te upgraden. Er zijn een paar redenen voor dit:

Kwaliteit upgrade. Ladders die worden geleverd bij bovengrondse zwembaden zijn prima voor wat ze zijn – maar ze zijn een beetje aan de basic kant, en qua materialen zijn ze meestal niet gebouwd met een lange levensduur in het achterhoofd. U krijgt een ladder van veel hogere kwaliteit als u er een apart koopt.
Veiligheidsupgrade. Als u op zoek bent naar meer dan de basis veiligheidsvoorzieningen, kunt u veel handige extra’s (denk aan leuningen, antisliptreden) vinden door een aparte ladder voor uw bovengronds zwembad aan te schaffen.
Stijlvolle upgrade. Wie zegt dat uw bovengrondse zwembadladder saai moet zijn? Er zijn veel ladders verkrijgbaar die functie en vorm combineren. U kunt kiezen voor een ladder die het uiterlijk van een sierlijk gebogen trap nabootst, of voor iets van strak roestvrij staal voor een moderne, minimalistische esthetiek.
Ongeacht het type ladder dat u voor uw bovengronds zwembad kiest, moet u op zoek gaan naar een hoogwaardige constructie en duurzame materialen. Roestvrij staal of UV-beschermde polyethyleen kunststof gaan bijvoorbeeld langer mee en zijn beter bestand tegen de elementen dan andere soorten materialen. Zorg ervoor dat u een ladder met leuningen kiest (deze veiligheidsvoorziening is vooral belangrijk voor oudere mensen of iedereen die moeite heeft om in en uit het zwembad te komen). En, tenzij u de exacte afmetingen van uw zwembad kent, zoek dan naar een verstelbare ladder voor een gegarandeerde pasvorm.

Bescherm uw zwembad met een ladderkussen
Zelfs ladders van hoge kwaliteit kunnen ruw zijn op de bodem van uw zwembad. Een ladderkussen beschermt de bekleding van uw zwembad tegen gaten, scheuren of perforaties. Deze goedkope toevoegingen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van maten en bieden een extra laag van demping tussen uw zwembad ladder en uw zwembad liner.

Boven de grond Pool Ladder, Poolstoebehoren, Binnenplaats Pool
Boven de grond automatische zwembad Cleaner / stofzuiger
Een goede zwembad stofzuiger maakt korte metten met vuil, algen, en puin, en helpt het stroomlijnen van uw zwembad onderhoudsroutine. Overweegt u een automatische zwembadreiniger voor uw bovengronds zwembad? U hebt drie opties om uit te kiezen, elk met zijn eigen voor- en nadelen:

Robotstofzuigers. Als het op bedieningsgemak aankomt, scoren deze hoogtechnologische stofzuigers hoge punten bij eigenaars van bovengrondse zwembaden. Robotstofzuigers worden vaak “plug and play” genoemd, omdat u ze gewoon op een stroombron aansluit, in het zwembad plaatst en ze hun gang laat gaan. Het enige wat u hoeft te doen is het filterpatroon te legen. Er is echter één ding dat opgemerkt moet worden: Robot zwembadreinigers staan niet bekend om hun klimcapaciteiten, dus u zult de wanden van uw zwembad op de ouderwetse manier moeten schrobben.


Zwembad gezocht? Dan ben je hier bij ons aan het juiste adres! Na een paar hittegolven en heel wat vragen van onze klanten, hebben we beslist om vanaf 2021 ook een gamma zwembaden toe te voegen. We kiezen bewust voor het merk EXIT omwille van hun kwalitatief hoogstaande aanbod en service.